DUMAN "HEP BİRLİKTE EL ELE VERECEĞİZ "

DUMAN "HEP BİRLİKTE EL ELE VERECEĞİZ "

Hasan Duman Muhtarlar Derneği Başkanlığına adaylığını açıkladı


. Ereğli'ye  bağlı Hasbeyler Köyü Muhtarı Hasan Duman, Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanlığına adaylığını düzenlediği basın toplantısı ile açıkladı.

Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Hasbeyler Köyü Muhtarı Hasan Duman bu sabah Ömerli Mahallesi piknik alanında bulunan Forest Kafe’de mahalle, belde, köy muhtarları ve gazetecilerle düzenlenen basın toplantısında bir araya geldi. Yapılan kahvaltının ardından muhtarlara ve gazetecilere hitap eden Hasbeyler Köyü Muhtarı Hasan Duman, 27 Haziran 2024 günü yapılması planlanan Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanlığı’na ekibi Bağlık Mahallesi Muhtarı Hüseyin Yıldız, Sarıkorkmaz Mahallesi Muhtarı Ali Kocatürk, Kavaklık Mahallesi Muhtarı Nazif Kaplan, Karakavuz Köyü Muhtarı Bilgin İlik, Danışmentli Köyü Muhtarı Fahrettin Donat ile birlikte aday olduğunu açıkladı. Muhtarlık mesleğinin saygınlığını artırmak, birlik ve beraberliği en üst seviyede sağlamak amacıyla Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Duman, konuşmasında bu güne kadar Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği’nde başkanlık ve yöneticilik yapan tüm muhtarlara teşekkür etti. Duman konuşmasında şu sözlere yer verdi: “Öncelikle 31 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerde görevlerine yeniden seçilen ve ilk kez muhtarlık görevine seçilen tüm arkadaşlarımı tebrik ediyor, 5 yıllık görev süresi boyunca çalışmalarında başarılar diliyorum. Toplantımıza katılımlarınızdan dolayı her birinize teşekkür ediyor, hoş geldiniz diyorum. Bugün burada, sizlerle birlikte olmaktan büyük onur ve mutluluk duyuyorum. Bu anlamlı gün, benim için özel bir önem taşıyor. Çünkü sizlerin huzurunda, Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanlığına adaylığımı sizlerin huzurunda açıklıyorum. Bu önemli göreve talip olmamın arkasında yatan sebepleri ve hedeflerimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Muhtarlık, benim için sadece bir görev değil, bir yaşam biçimi, bir tutku. Mahalle ve köylerimizin sorunlarına çözümler üretmek, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına hızla yanıt vermek biz muhtarların asli görevidir. Mahalle ve köylerimizde her bir bireyin mutluluğu, huzuru ve refahı için gece gündüz demeden çalışmak, benim için olduğu gibi tüm muhtar arkadaşlarımın için de en büyük onurdur. 
Muhtar sorun olduğunda ilk ulaşılan, hızlı çözüm beklenen, halkımızın sorun, sıkıntı ve dertlerinin yanı sıra mutluluklarında ilk paylaşıldığı kişidir. O yüzden her birimizin üzerindeki sorumluluk yükü ağırdır ve yaptığımız görev bir o kadarda mutluluk vericidir. Bizler ülkemizde en demokratik ve zorlu koşullarda seçilen halkın ilk temsilcileri ve kamu görevlileriyiz. Bizim amacımız, muhtarlık mesleğinin saygınlığını daha da artırmak. Birlik, beraberlik ve kardeşlik, bizleri güçlü kılan en önemli değerlerdir. 
İçinde bulunduğumuz bu güzel şehirde, dayanışma ruhuyla hareket ederek aşamayacağımız engel, çözemeyeceğimiz sorun yoktur. Muhtarlar olarak, aramızdaki dayanışmayı daha da güçlendirecek, mahalle ve köylerimizin sorunlarını birlikte çözeceğiz. Her bir mahalle ve köyümüzde yaşayan vatandaşlarımızın sesini en yüksek perdeden duyuracak, onların istek ve taleplerine kulak vereceğiz.
Mülki amirlerimiz, kurum yöneticilerimiz ve siyasi temsilcilerimizle kuracağımız güçlü diyaloglar, mahalle ve köylerimize daha hızlı ve etkili hizmet götürmemizi sağlayacaktır. İletişimin gücüne inanıyorum ve bu güçle, sorunlarımızı daha kısa sürede ve daha etkili bir şekilde çözmeyi hedefliyorum. Ortak akılla, katılımcı bir yönetim anlayışıyla hareket ederek, mahalle ve köylerimizi daha yaşanabilir hale getirmek için çalışacağız. Kdz. Ereğli'nin her bir köşesinin gelişmesi, kalkınması ve güzelleşmesi için var gücümüzle çalışacağız. Altyapıdan sağlığa, eğitimden sosyal hizmetlere kadar her alanda mahalle ve köylerimizin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak adımlar atacağız. Bizler şehrimizi seviyoruz ve şehrimizin daha fazla gelişmesi, halkımızın hak ettiği hizmetleri en hızlı şekilde almasını istiyoruz. Değerli muhtar arkadaşlarım, kıymetli basın mensupları, bu yolda sizlerin desteği benim için çok kıymetli. Sizlerin güveniyle, Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği olarak büyük başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyorum. Hep birlikte, el ele vererek daha güzel, daha yaşanabilir bir Kdz. Ereğli için çalışacağız. Bu süreçte bana vereceğiniz destek ve göstereceğiniz güven için şimdiden hepinize teşekkür ediyorum. Bu yolculukta sizlerle birlikte olmaktan büyük gurur duyuyorum. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyor, destekleriniz için teşekkür ediyorum. Bu vesile ile derneğimizin kuruluşundan bu yana görev yağan tüm başkan ve yöneticilerimize, mevcut başkanımız Şükrü Kılıç ve yönetimine bu güne kadar yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Vefat eden başkan, yönetici ve muhtarlarımızı rahmetle anıyorum. Ayrıca derneğimizin yapılacak kongresinde başkanlığa adaylığını açıklayan diğer muhtar arkadaşımıza da çıktığı yolda başarılar diliyorum.” 
Mahalle, belde ve köy muhtarlarından güçlü destek gören Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği Başkan Adayı ve Hasbeyler Köyü Muhtarı Hasan Duman, toplantı sırasında Orhanlar Mahallesi Muhtarı Ercan Berberkaya’nın doğum gününü tüm muhtarlarla beraber pasta keserek kutladı.
Başkan Adayı Duman ve ekibi ile toplu fotoğraf çektiren mahalle, belde ve köy muhtarları kendilerini tebrik ederek başarılar diledi.


gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın