EREĞLi\'DE ŞÜPHELİ CİSİM ALARMI !

EREĞLi\'DE ŞÜPHELİ CİSİM ALARMI !

Ereğli Belediyesi gece yarısı duyurdu.


Açıklamaya göre Ereğli Göktepe Mevkiinde deniz kıyısından 60 metre açıkta, 5 metre derinlikte tespit edilen şüpheli cisim  imha edilecek. Bu nedenle Belediye Plaji, Merve Altı Plajı ile mesire alanı, aqua park ve çevresi vatandaşlarımızın güvenliği sebebi ile kullanıma kapatılacak, cismin imhası sırasında yol da trafiğe kapanacak.

DUYURU ŞÖYLE

Kdz. Ereğli Kaymakamlığı  Ve  Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın  talimatıyla

29 Haziran 2024 tarihinde Kdz. Ereğli Göktepe Mevkiinde deniz kıyısından 60 metre açıkta, 5 metre derinlikte tespit edilen şüpheli cismin imha edilmesi maksadı ile 29 Haziran 2024 saat 20.00’den itibaren ikinci bir talimata kadar bölgede bulunan

Belediye Plaji, Merve Altı Plajı ile mesire alanı, aqua park ve çevresi vatandaşlarımızın güvenliği sebebi ile kullanıma kapatılmasını ayrıca denize girmenin tehlikeli ve yasak olduğu, bölgedeki vatandaşlarımızın gerekli uyarılar yapılarak bölgeden uzaklaştırılmasını, şüpheli cismin imhası esnasında Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, aqua park girişinden, Merve Altı Plajı bitimine kadar karayolunun trafiğe kapatılacaktır.

Halkımıza önemle duyurulur .


gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın