YAĞMUR OKUR SAHNE ALDI !

YAĞMUR OKUR SAHNE ALDI !

Kdz. Ereğli Belediyesi yaz etkinlikleri dolu dizgin devam ediyor.


Kdz. Ereğli Belediyesi yaz etkinlikleri dolu dizgin devam ediyor. Pazar akşamı Düren Park sahil sahnesinde bölgenin divası Yağmur Okur, Ereğli halkına unutulmaz bir konser verdi.

Çok sayıda vatandaşın katıldığı konseri Belediye Başkanı Halil Posbıyık, eşi Kadın Gücü Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık, kızı Tuba, oğlu Tuğberk ve torunları Duhan ve Tuva ile birlikte izledi.

3 saate yakın sahnede kalan yerli diva Yağmur Okur, güçlü sesi ve yorumuyla mükemmel bir sahne performansı ortaya koydu, fırtına estirdi. Ereğli halkı adeta Sevgi, Barış, Dostluk Festivali’ni tattı. Yerli divaya klavyede Ferit Sönmez, Klarnette Engin Keman, Ritimde Ömer Keman ve Bağlamada Furkan Yavi eşlik etti. Konserin sonuna doğru Yağmur Okur eşi klarnet ustası Rıdvan Sarı’yla düet yaptı.

BAŞKAN POSBIYIK: YAĞMUR OKUR BİZİM KIZIMIZ

Belediye Başkanı Halil Posbıyık, muhteşem konser için Yağmur Okur ve ekibini kutlayarak şunları söyledi:

“Bize tasarruf tedbirleri dediler, konserlerimizi iptal ettiler ama biz yine durmuyoruz. Her gün bir eylem içerisindeyiz. Sadece sanatçılarla değil aynı zamanda doğa yürüyüşleri, müze gezileri, tarihi yerler gezileri yapıyoruz. Önümüzdeki günlerde sürprizlerimiz de olacak. Sizlerinde bu etkinlikleri böyle kalabalık bir ortamda takip etmenizden inanın ben ve ekiplerimiz son derece mutlu oluyoruz. Bu akşam özellikle Yağmur kızımızı çıkardık. O Ereğli’nin sevgilisi, kızı, bizim kızımız. Onun en çok sevdiğim tarafı hanımefendi oluşu ve duruşuyla, samimiyetiyle hani derler ya -adam gibi adam- diye, Yağmur da -kadın gibi kadın-. Kendisini seviyoruz. Ereğli’de çok sevilen bir sanatçı. Sadece sanatçılığıyla değil, duruşuyla, sevecenliğiyle seviliyor. Bu kadar hareketten sonra hala enerjik oluşuna şaşırıyorum. Fıngır fıngır yerinde duramıyor. Kendisini çok severiz, eskiden beri samimiyetimiz var. Festivalde bu yıl sahne alacaktı ama tasarruf tedbirleri nedeniyle iptal ettik. Bu akşam Yağmur’u sizlerle buluşturduk. Hep birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğumu belirtiyor ve Yağmur ve tüm ekibi kutluyorum.”

Kadın Gücü Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık da; “Güzel bir yaz akşamında Yağmur’la birlikte böyle bir kalabalığı gördüm ve çok mutlu oldum. Gerçekten Yağmur, mütevaziliğiyle, sevecenliğiyle Ereğli’ye ve Ereğli dışına taşan sevgisi var. Bu akşam sizlerle birlikte sevgili yağmuru dinlemekten çok mutluyum. Her zaman kadınların yanında olduğumu defalarca tekrarlıyorum. Elimden geldiğince kadınlarımızla birlikte onların ihtiyaçları doğrultusunda destek olmaya çalışıyorum. Bu anlamda Yağmur’un da bana destekleri her zaman olmuştur. Çok teşekkür ediyorum. Bu harika konser için de teşekkür ediyorum” dedi.


gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın